Alles per thema!

Zeg BV heeft thema webshops. Wij verzamelen consumentenproducten per thema. In Nederland zijn veel webwinkels. Wij onderscheiden ons door de producten netjes te groeperen en overzichtelijk te presenteren per thema.

De artikelen worden betaald en geleverd via door ons geselecteerde en gerenommeerde partners.

Onze partners zijn:

Bol   Spellenrijk   Coolblue  

Wij zien een sterke trend dat steeds meer producten vanuit huis worden besteld. Webwinkels bieden vaak honderdduizenden artikelen aan. Om het u nog makkelijker te maken, ordenen wij een beperkt aantal aanbiedingen per thema.

De webshops van Zeg BV zijn continu in ontwikkeling en er zullen steeds nieuwe producten worden toegevoegd.

Zeg BV is een besloten vennootschap volgens Nederlands recht en richt zich op de Nederlandse markt.

Momenteel heeft Zeg BV de volgende sites:

Zeg Architectuur

Zeg Achitectuur bevat diverse producten over de grote wereldsteden. Verdiep u in de wereld van mooie gebouwen en geniet van de mooie architectuur. Bouwstijlen verschillen per regio en zijn afhankelijk van de periode waarin het gebouw is gebouwd. Bekijk de architectuur in de verschillende steden over hele wereld, Amsterdam tot Hong Kong en nog veel meer.

Zeg Dieren

Zeg Dieren bevat informatie en producten over dieren. Hierbij kunt u o.a. denken aan puzzels, schilderijen, speelgoed en spellen. Wij bieden informatie over een groot aantal verschillende dieren zoals de dinosaurus, de ooievaar, het paard en de slang.

Zeg Speelgoed

Zeg Speelgoed bevat de nieuwste Lego, Playmobil en legpuzzels. De fans weten zo meteen wanneer er een nieuw product beschikbaar is.